THIS MOMENT

6 maj 2013

 Mitt fina fat från Mateus kan användas till så mycket, just nu agerar det fruktfat.
Jag använder för tillfället Dermalogicas ansiktsprodukter som jag är väldigt
nöjd med! Deras Multi-Active toner är helt fantastisk!
Sötaste vovven som myser i vårsolen

25 kommentarer:

 1. Hej du, trevlig blogg, ser att du hittat en hel del inspiration till ditt hem från mig och det är ju kul! Dock uppskattar jag inte att du har stulit exakta rader ur min presentation, så det vore lämpligt om du kunde ta bort dem ("I believe in finding glamour in everything I do" och "also give you a glimpse into my everyday life". Tack!:-)/elina85.blogg.se (elinas hem)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. Kul att du gillar min blogg! Tyvärr kommer inte inspirationen från dig utan är min egen stil. Att vi råkar ha ett par rader som är samma i vår presentation är bara en slump. Om det stör dig så mycket så vore det lämpligaste att DU byter presentation. Hoppas att du inte tog illa vid dig! Ha en fin helg :)

   Radera
 2. Mateus fat är så vackra! Funderar själv på ett vitt uppläggningsfat eller en rosa asiett:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fint. Hade själv viljat ha fler delar men tyvärr är dom väldigt otympliga
   att diska :( Kram på dig

   Radera
 3. Oj, det märks att du tog åt dig. Tråkigt tycker jag att du inte kan stå för att du kopierat någon annans presentation, tro mig, det är ingen slump och sådana rader råkar man inte bara "hitta på"! Fegt och fult! Och att du dessutom har en sådan dålig attityd, det trodde jag inte. Halkade in här av en slump och blev rent ut sagt chockad. Det är en sak att du inspireras av mitt hem, men att kopiera text är bara tecken på osäkerhet i den egna personligheten. Trodde du var en vuxen kvinna som kunde erkänna vad du gjort och bara be om ursäkt, det hade varit helt okej då och jag hade inte haft något emot dig. Usch, så fult gjort. Synd att du visar upp att du har en sådan dålig personlighet!:-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog inte åt mig utan ville bara klargöra att jag varken har inspirerats av ditt hem eller
   kopierat din presentation. Hur kan du basera min personlighet på några rader text i en kommentar?! Jag är en vuxen kvinna men ber bara om ursäkt när jag har gjort fel! För din egen skull släpp detta!

   Radera
  2. Jag hittade kommentarer på min blogg från dig så det är ju uppenbart att du läst min blogg, och jag känner till att du i efterhand försökt ta reda på lösenordet. Som jag skrev på min blogg: Jag undrar vad sannolikheten är att TVÅ personer kommer på raderna " i believe in finding glamour in everything I do" och "also give you a glimpse into my everyday life" avslutat med ett "enjoy"! i sin presentation är?;-) Om du inte inspireras av min blogg - lustigt då att du har så mycket liknande eller exakt samma saker, och har varit ute efter mitt lösenord för att fortfarande kunna läsa? Och som sagt - inspirationen har jag inget som helst emot, det är bara kul om du hittat något du gillar hos mig. Vad jag däremot INTE gillar, är att du kopierat mina textrader. Att inte du erkänner och bara ber om ursäkt och tar bort det - det är vad jag baserar din personlighet på. Men jag vet också att jag inte kommer nå fram till dig, då hade du bett om ursäkt första gången jag bad dig om det och då hade allt varit glömt och förlåtet - alla kan göra dumma misstag. Det handlar bara om att respektera varandra och jag hade godtagit din ursäkt utan problem. Jag tror helt enkelt inte att du förstår hur mycket arbete som ligger bakom min blogg och därför tar du så lätt på det - tråkig inställning. Jag släpper det i vetskap om att jag inte kan göra någon som helst skillnad - hoppas du ändrar dig i framtiden och tar det som en lärdom. /Elinas hem (elina85.blogg.se)

   Radera
  3. Jag har inte hycklat om att jag inte skulle ha läst din blogg, vart har du fått det ifrån? Tvärtom jag tyckte jättemycket om den och har även länkat till dig. Detta är löjligt! Hitta något annat att lägga din energi på.

   Radera
  4. Jag skrev inte heller att du sagt att du inte läst min blogg - bara att det vore en väldigt sammanträffande att någon som läser min blogg har exakt samma presentationsrader, och att det är ganska självklart att du inspirerats av min blogg även inredningsmässigt då jag kan se det i din inredning, men det är som sagt inget jag har något emot utan det är ju meningen att jag ska inspirera. Tror du misstolkar min text helt enkelt. Sen att du kopierat raderna är som sagt bara respektlöst och jag tycker att vi bloggare ska respektera varandra, men som sagt - det är upp till dig.

   Radera
  5. Vad som är respektlöst är att du kastar all denna skit på mig när jag har vart trogen läsare av din blogg flera år. Jag känner mig kränkt. Många av dina inredingsdetaljer kommer från tex, Zara och Ellos, köper man från välkända kedjor så får man också räkna med att man inte är ensam om dem. Och för sista gången: Min presentation har jag skrivit själv, jag kommer inte åt din blogg så jag kan inte se hur lika de är.

   Radera
  6. "Skit"? Okej. När en person kopierar min presentation så får jag inte säga ifrån? Och när du inte erkänner och ber om ursäkt så får jag inte tycka att du har en dålig personlighet? VEM ska känna sig kränkt egentligen, det är frågan! Och var har jag skrivit att du inte får ha samma saker som vad jag har - tvärtom jag skrev att det var kul att du inspirerats och att du har en trevlig blogg (sluta ta det här till en high school-nivå och håll dig till ämnet, vad du har och inte har hemma skiter jag fullständigt i för att vara ärlig)? Och du behöver inte komma åt min presentation - jag har varit snäll och kopierat likheterna åt dig i tidigare kommentar. Som sagt - jag kan inte göra någon skillnad när det kommer till sådana som dig - kör på med ditt du om det får dig att må bättre. Det är lönlöst att en försöka få dig att förstå. Behåll "din" presentation du. Jag hoppas bara att du låter andra bloggare vara och att fler inte utsätts för ditt fulspel. Ha det så bra!

   Radera
 4. Det går väldigt bra att köra Mateus porslinet i diskmaskinen. Vi har både de flata tallrikarna och skålar som vi använder som vardagsporslin. Har slängt in det i diskmaskinen i ett par år nu och det har inte hänt nåt med dem. Vi har även de största tallrikarna som vi tar fram mer sällan för de går tyvärr inte in så det blir mest till fest och middagar som vi använder dem.
  KRAMIS ANNA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för jättebra tips! Själv har jag bara fått höra att de inte ska diskas i maskin (??!)
   Ha en fin lördagskväll! Kram tillbaks

   Radera
  2. Vi kör våra i micron också men det funkar det så där med. De blir ofta varmare än maten så jag brukar ta annat då. Hoppas verkligen inte att jag lurar någon med diskmaskin nu men där jag köpte mina så sa de att det var okej. :D KRAM ANNA

   Radera
 5. Ja Dermalogica är helt oumbärligt för min hud. Kan rekommendera Daily Microfoliant om du inte har den redan. Går inte att leva utan :D
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har testat Daily Microfoliant men min hy blev för torr av att "skrubbas" varje dag. Annars har
   jag också hört så mycket bra om den. Jag försökte kommentera på din blogg men kunde inte hitta något kommentarsfält? Tack det samma! ♥

   Radera
 6. Tack för ditt besök och fina ord hos mig!
  Skålen har jag haft länge, köpt på loppis.
  Kramar viktoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte att det var ett gammalt loppisfynd men jag var bara tvungen att fråga :D
   Är själv på jakt efter en skål på fot i någon härlig färg eller mjölkkvit.
   Hoppas du haft en bra helg KRAM

   Radera