HEALTHY TREAT

1 maj 2013

Råriskaka med mörk choklad är perfekt som ett mellanmål. Jag smälter bara mörk choklad i
vattenbad och doppar riskakan som sedan får stelna. Brukar göra några stycken åt gången
så att det räcker ett tag. Har även sett att de säljs färdiga i affären.

8 kommentarer:

  1. Det finns massor av färdiga grejer som säljs i affärerna. Men det är smartare att göra själv!

    SvaraRadera
  2. Vilket bra tips, måste testas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tycker jag att du ska :)

      Radera
  3. Vilket bra tips! Har aldrig tänkt tanken choklad på riskaka förut faktiskt men det kanske vore gott som du säger :-)

    SvaraRadera
  4. Ser ju riktigt gott ut! Bra tips!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack snälla! Kul att det gillas :) Ha en fin kväll

      Radera